2008. március 21., péntek

roham!

Oké, gyerekek, mit csináljak ha éppen allergiás rohamom van a ráktól?! Hívjam a mentőket, vagy mi legyen? Az alsó ajkam most kb. a duplája a normálisnak, és egyre csak duzzad! Áááááá.....

MIÉRT NEM KAPCSOLJA BE SENKI A TELEFONJÁT HA VESZÉLYBEN VAGYOK???!!! Asszem elpezsegtetek egy kálciumos tablettát, az biztos nem árt...

2 órával később:
gyorsan bepucoltam kórházba, kaptam gyógyszert, aztán még egy szurit is, és mostmár jól vagyok :-)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Rengeteg Calciumot kell inni pezsgotablettaban. Legzesi problemaknal mentot hivni, elmondani, hogy calciumot ittal.

Egy gyakorlott allergias.

Rebelle írta...

Ezentúl célszerű magaddal hordani calciumot v. szteroidot és lehetőleg kerülni a rákot és óvatosnak lenni más ismeretlen tengeri herkentyűkkel is!
Jobbulást!

És a következő ilyennél egyből hívd a mentőket, mert az allergiás reakció ismételt expozíciót követően sokkal gyorsabb és erősebb!!! (Csak, h. megnyugtassalak! De szerintem Zseni ezt már elmondta, miután megnyugodott, h. mégis megmaradtál.)

R.

Mademoiselle írta...

fúú ne is mondd, úgy kikaptam, amiért nem hívtam fel rögtön a kórházi központon keresztül (mintha az olyan könnyű lenne!)

És igen, már be is spájzoltam az állandó táskámba egy levél gyorssegítséget (borzasztó íze van, de a szájban azonnal elolvad és rögtön enyhíti a duzzadást), meg valami szeroidos bogyót is.

Amikor már teljesen ellilult a szám, és két nagy púp nőtt az arcomra gyorsan beszaladtam (szerencsére csak öt perc a kórház), és mikor meglátott a rendelőben, akkorát ugrott, hogy nem is hittem volna, hogy ilyen mutatványra képes :-D
Nem volt különben semmi komolyabb bajom, mármint nem fulladtam meg ilyesmi, csak az arcom durrant be és viszketett a tenyerem meg a csuklóm.

Nem tudom mitől volt ez, hát már milliószor ettem rákot, sőt ma már másodszor, mert nem bírtam megenni az összes ebédre grillezett crevettet, és délben nem volt tőle egyáltalán semmi bajom, aztán délután bekaptam a maradékot, és ahogy lenyeltem már el is kezdett duzzadni a szám, és puff bedurrant az arcom.

Mademoiselle írta...

kulfoldi, Te mire vagy allergiás?