2009. szeptember 21., hétfő

Valami történni fog...

A bolti árufeltöltők ma egytől egyig úgy ki voltak csípve, mintha egy menedzserkonferencia résztvevőit szalajtották volna polcotpakolni. A férfiak talpig sötét öltönyben (mellénnyel!), nyakkendővel, a nők körömcipőben, selyemharisnyában, elegáns kiskosztümben. Tisztára slamposnak éreztem magam, pedig a pasztellcsíkos pulcsim és az új dzsekim volt rajtam.
Most vagy a tikosszolgálat emberei szállták meg az épületet (ez esetben rejtőzködésből egyes alá!), vagy ez az alkalmazottak új egyenruhája.
Remélem az előbbi, mert ha mégis ez az új egyenruha, akkor attól tartok kénytelen leszek boltot váltani, nem tudom rendszeresen elviselni azt a lepukkantságérzést, ami ma a hatalmába kerített.

A másik furcsa meg az volt, hogy noha a bolt kongott az ürességtől, egész sorok álltak teljesen és tökéletesen kifosztva (életemben nem láttam még ilyet), miközben az árufeltöltők nem is annyira feltöltöttek, hanem inkább letöltöttek, mégsem volt hiány semmiből, mindent meg tudtam venni amit akartam, minden friss volt és ropogós, és több mint elég. De akkor mi a csuda hiányzott a polcokról?!

... mintamátrix?
... vagy kandikamera?
Nem tudok rájönni.

6 megjegyzés:

Monika írta...

Lehet,hogy titkos ellenőrzése volt a boltnak.....Reméljük,hogy jobb esetben,nem pedig áremelés előtti elegancia....

Mademoiselle írta...

á, látod az ellenőrzés az tényleg egy lehetséges opció, nekem eszembe se jutott. Bár titkosnak éppen nem mondanám. Azt meg forrón remélem hogy nem áremelésrte készülnek. Vagy netán csődeljárásra.

Mademoiselle írta...

De akkor is fura. Voltak elegántosok akik kartondobozokból pakoltak ki a polcokra, másik pedig a kintlévő árut pakolták be. Nem írkáltak semmit, nem voltak náluk kütyük, csak dobozoltak.

Joeymano írta...

És nem lehet, h minőségellenőrök voltak és vmit kivontak a forgalomból és azt pakolták le?

helen írta...

Nem akarsz visszamenni kicsit később, csekkolni a dolgok állását? Esetleg meg is kérdezhetnéd egyik csinitől, hol vette a szépséges harisnyát/nyakkendőt :D

Mademoiselle írta...

De, holnap úgyis arra lesz dolgom, mert kiégett a Dudor hüllőlámpája, mjd megnézem mlyen eredményre jutottak az elegántosok :-) Fényképezőt is viszek. Meg kellene már tanulnom, hogy egy egyszerű nagybevásárláskor is legyen nálam a gép.