2012. január 7., szombat

Van értelme!

A doki viccesnek, hovatovább fölöslegesnek tartja, hogy minden nap felírom a naplómba, hogy mit ettünk aznap ebédre (már úgy többek között ugye, azért nem erről szól az egész naplóm!), de ennek kérem nyomós oka van, mégpedig a tulajdon feledékenységem. Milyen jó is lesz majd, ha nyár derekán, amikor szokás szerint tanácstalanul tipródom a konyhában azon, hogy mit is főzzek másnapra, csak fellapozom majd a naplót, és megnézem mit ettünk év elején, és felkiáltok, hogy: "Óóó, lám csak, milyen régen készítettem már roston sült lapatyikát, abált bumburnyákkal", és máris megvan az ötlet, máris megvan a bevásárlólista (fagyasztott lapatyika, bumburnyák konzerv, tejfel, stb.), és nosza, máris lehet szaladni a boltba a hozzávalókért. Van ám itt sütnivaló!

6 megjegyzés:

Laucica írta...

Szeresd nagyon inkább! És ne egyél túl sok bumburnyákot:)

eSti írta...

Sajnálom, hogy baj érte az otthonotokat. Nagyon rossz érzés, mikor az ember a saját házában otthontalan. Mielőbbi hazatalálást!
Ugye ez a bumburnyák nem olyan :"az vagy amit megeszel" típusú eledel?

Grafifruska írta...

:) tudok ajánlani neked egy blogot, ahol annyira finom finomfinom és "rusztikus" ételek vannak, hogy nem kell többet naplózz, persze csak ha nem akarsz :)))
http://wholeliving.blog.hu/
Én nagyon szeretem őt olvasni.

Grafifruska írta...

.... a házat pedig én is sajnálom. nagyon.

Monika írta...

Óóóó.:( Kigyulladt a házatok?????
A szeretetedtől újra fog éledni és ahogy jön majd a jó idő, és az alvó kerti tündérek is előbújnak,egyre szebb lesz megint minden.♥

Mademoiselle írta...

Igen kigyulladt. Még mindig belé van betegedve a lelkem :-(