2012. július 26., csütörtök

mondtam már, hogy utálom a nyarat?

Az időjárásjelentő szerint ma dühöngő viharnak kellett volna dühöngeni a város felett, sok esővel, tíz fok minusszal (mármint a negyvenhez képest...), meg villámokkal, de egész nap 38 fok volt árnyékban, egy gyönge szellő se rebbent, és egy félárva bárányfelhőfoszlány se mutatkozott az égen.

Az a gyanúm, hogy rosszul állították be mára az időjárást.
Én dühöngenék, de nincs rá energiám.

Az egyik idei sláger önhűtőtalálmányom a hideg vízzel töltött virágspriccelővel való mamzispriccelés, a másik pedig a fagyasztott keszkenő, ami úgy készül, hogy egy tiszta konyharuhát bevizezek, jóóól kicsavarom, aztán becsűröm a mélyhűtőbe 20 percre. Oszt' aztán azzal türülgetem a mamzit.

5 megjegyzés:

negyvenketto írta...

részvétem. szívesen elküldeném neked a következő napokra esedékes esőt, akkor legalább nem kéne záporzivatarban sátoroznom.

Mademoiselle írta...

Küldheted a záporzivatart! :-)

Mademoiselle írta...

A záporzivatar egyébként olyan mint a Süsü lepkepillangója?

negyvenketto írta...

gondolom olyasmi. mármint ezt az időjárásban mindig mondják, de én még sosem hallottam olyanról, hogy zápor lett volna zivatar nélkül, vagy zivatar zápor nélkül. eddig mindig gondolkodtam, hogy mi lehet közöttük a különbség, de akkor ezt te most megfejtetted. a zápor zivatar nélkül olyan lenne, mint a lepke pillangó nélkül. ma is tanultam valamit :D

Iza Rápolti írta...

noooo, az utálat is ott van, egy ilyen finom lelkű mademoiselle érzelmeiben?
én pedig elképzeltem, mennyire gyönyörű lehet a nyár a Loire völgyében, ahol tümdérmesék születnek ....