2007. március 19., hétfő

Kreatív sarok No.1


Hogyan dugeszoljunk ki egy beszáradt hibajavító tollat?
...
...
...
Hmm... valami ötlet? Csak mert nekem fogalmam sincs. De ha akad olyan olvasóm aki tudja, az legyen oly szíves velem is megosztani a tudományát, mert már lassan kerek egy napja töprengek ezen a problémán, de nem jutottam semmire. És az alkoholba mártogatást ne is javasolja senki, mert azt már próbáltam. Mink nem nem lévén nagy alkeszok, csak vörösborot tartunk itthon, méghozzá a jobbik fajtából, és úgy tűnik a hibajavító toll is ezen a véleményen van, mert simán bepuszilta azt a pár csepp bordóit amibe belelógattam, és ugyanúgy tojik hibajavítani, mint eddig, csak talán valamivel virgoncabban kotyog benne a fehér folyadék ha megrázom.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

:) :) :)
R.

hedgie írta...

Ha ki lehet venni a hegyét, akkor ki is lehet simán mosni csap alatt.

Névtelen írta...

XD

Kedves Mam'zelle Pickwick,
az én javaslatom: valamiféle festékhigító (abból is a legjobb lenne a "nitro-higító"), amivel zománcfestéket szoktak higítani, ecsetet tisztítani, stb..

Ha van otthon ilyesmi, szerintem azzal próbálja meg.. ;) Elég egy kevés belőle, de a műveletet még ekkor is mindenképpen csak JÓL szellőző szobában javasolt elvégezni! Szóval..csak óvatosan.. [Ühümm.. mondjuk ezt meg tök felesleges is volt mondanom, mert ha jól emlékszem, akkor a kedves férjUra nemrég résztvett valami ilyen jellegű oktatáson (is)].

Sok sikert!
Üdv: egy lelkes olvasója (konkrétan: Zsófixy Ákosa)

Névtelen írta...

Ha ez az a hibajavító toll fajta hibajavító toll, amire én gondolok, akkor szúrj a hegyébe egy tűt és kidugul. :D

Névtelen írta...

Eddig a "Zsofixy Ákosa" jelű versenyző adta leghasználhatóbb ötletet, de sajnos az a gond, hogy én ezt a kidugaszolást minden különösebb anyagi ráfordítás nélkül kívántam véghezvinni, és egy flakon festékoldó árából inkább veszek két másik hibajavító tollat.

Ez egyébként egy nagyon furmányos toll, mert a kupakján kívül nincs lecsavarható eleme, a hegye pedig egy szabályos golyóstoll, csak a tinta helett a fehér folyadéknak kellene kigördülnie.

Névtelen írta...

Ákos, egyébként te mióta mágázol engem? Hm? Na mit válaszol erre uram?

Névtelen írta...

Szia!
A magázós stílus azért lett, mert olyan volt a megszólítás, aztán tegezős/felemás lett már a második mondatban, végül inkább hivatalosra javítottam az egészet, hogy ne legyen csálé... :o) Meg egyébként is munkából írtam, éshátugye a Bank az fene nagy hivatalos hely tud ám lenni.. :o)

Hm, ha nincs semmennyi higitód, esetleg küldhetek egy kisebb mennyiséget AirMail-lel, pattogós borítékban... :oD
Vagy, ami mégjobb: ezentúl NE HIBÁZZ, és akkor majd nem kell használnod a lefestőt.. :oP :oDD

Bocs...:o) Csak azért merek pimaszkodni, mert épp Zs-vel chat-elsz.. :o)

Sziija: Á

ui: tiptiptiptop-joakedvm :o))))