2007. május 2., szerda

Három a gyerek, kettő a lány...


A Tarik ma megint előadta a "három gyerekem van" magánszámát az új diáknak.
Az úgy volt, hogy a Tarik az egy szaúdi fickó, aki velünk jár az isibe, de szerencsére csak ritkán, mert alapvetően nőellenes és röfögve röhög. Hosszú hetek után ma ismét megtisztelt minket a jelenlétével, és sajnálatos módon ez megint egybeesett egy új diák első napjával, amikoris szokás szerint mindenki bemutatkozik pár szóban az újoncnak, és kapcsolatot épít vele. Az újonc egyébként egy szerb leányzó, vagyis már nem annyira leányzó, viszont abszolút kedvenclistás. Majd mesélek még róla alant. Szal jött a bemutatkozás, és a Tarik reflexszerűen beszúrta a mondandójába, hogy házas, meg hogy van három gyereke. Erre a Drg... (elfelejtettem a csaj nevét, de felírtam, majd megnézem) megkérdezte tőle, hogy "fiúk? lányok?". Tarik habozás nélkül rávágta, hogy fiúk természetesen. Nagy fölhördülés a teremben (túlnyomórészt nők vagyunk), ugyanis történetesen tudjuk, hogy Tarik felesége novemberben adott életet egy tündéri kislánynak, aki egyébként már a második lány a családban, de ezt is csak kénytelen-kelletlen vallotta be az apja.
Nem egyszer játszotta el ezt, pölö amikor a családi kapcsolatokról volt szó, és megkérdezte a tancsinéni a Tarikot, hogy hányan vannak testvérek, akkor is azt mondta, hogy hatan, és szintén a fiúk választ adta a "fiúk?lányok?" kérdésre. Ekkor a tancsinéni még a biztonság kedvéért rákérdezett, hogy lány egyáltalán nincs-e a családban, mire kiderült, hogy bizony az öt fivér mellé tartozik még kilenc lánytestvér is...

Az új lány, aki szerb és akinek elfelejtettem a nevét, tulajdonképpen még összesen nem is töltött 3 évet a hazájában, mert a papája valami diplomata, és eddig élt már Oroszországban, Olaszországban, és Angliában, és most meg a férjével megint új országba került. Foglalkozására nézve szuséf abban az angers-i étteremben ahol a férje meg a séf, a két O-s országban tanult főzni, és beszél négy nyelven, de már a franciát is elég jól makogja. Teccik.

Nincsenek megjegyzések: