2008. május 14., szerda

31 nap, négy ország

Ha belegondolok, hogy két nap múlva ilyenkor épp egy olasz autópályán robogok majd valahol Torino és Milano között kis hazám felé, rögtön felpattanok, és mindenáron be akarok pakolni dolgokat, meg sürgős hajtogathatnékom támad és nem bírok szabadulni a gondolattól, hogy valamit biztosan lefelejtettem a 7 azaz hét darab véghetetlen listám valamelyikéről, de akkor rájövök, hogy nem! Már nincs mit bepakolni, nincs semmi hajtogatnivalóm, és egészen biztos, hogy sem a telefontöltőt, sem a fogkefémet nem felejtem itthon, mert mindkettő már rég rajta van az "utolsó napon intézendők listáján". Felkészültem, minden a helyén!

31 nap, és négy ország. Rövid családi látogatás a francia Alpokban, 2 éjszaka, Magyarország 3 hét, aztán jön Salzkammergut (nászúti nosztalgia) meg Tirol, is kitérővel a Neuschwanstein felé, 3 éjszaka, majd levezetésképp néhány pihentető nap a csodás Lago di Maggiore mellett.
Végre életemben először fogok látni annyi hegyet és hegyközi tavat egyszerre, amennyi még talán nekem is elég lesz egy időre. Talán. A magos hegyek és a mély óceánok látványával sehogyse bírok betelni.

Na csókolom, június közepén újra itt :-)

3 megjegyzés:

Amby írta...

Esetleg összefutni egy kapuccsinóra? :-)

Mademoiselle írta...

Mármint Milanoban? Fúú, az nagyon klassz lenne, de sajnos csak elhaladunk Milano mellett, nem lesz időnk bemenni a városba, pedig mindennél jobban szeretnék! :-((( Úúúgy szeretem!

Rebelle írta...

Akkor itt is jó utat! Sajnálom, h nem találkozunk! :(
Meg kicsit irigyellek is a sok látnivaló miatt!

(Én sosem lennék biztos, h. mindent bepakoltam-e! Most is listát írtam, mégis otthonhagytunk egy csomó mindent, de szerencsére csak a város másik végéig jöttünk, így könnyű volt elugrani értük.)

R.