2008. július 6., vasárnap

mégsem vagyok Elmés Futrinka N. M.

...(csak egy n.m. bamba futrinka)

Igazából valahol mélyen mindig is tudtam, hogy csak áltatom magam, és közel se vagyok olyan észlény, mint ami joggal elvárható lenne egy magamfajtától, de hogy ennyire lüke lennék, azt azért még a legőszintébb pillanataimban sem gondoltam.
Véletlenül odanavigálódtam arra a Goldenblog-versenymicsodára és miután beneveztem az összes kedvenc blogomat az egyszerűség kedvéért a komplexbe, nekiálltam feltérképezni az oldalt. Nos, pont az IT-blogokkal kezdtem, mert egyedül arról nem tudtam hogy mit takar, rákattintok hát a listára és mit veszek legelőször észre, én a csekély értelmű medvelány? A Magyar Opera blogot. Óóó, kiáltok fel boldogan, hát ilyen is van? Magyar Opera! Hát akkor világos, az IT biztos IsmeretTerjesztőt jelent! Így utólag nem tudom miért nem fogtam gyanút miközben jobboldalt a Kulturális blogok kategória majd' kiszúrta szemem, de hát ez van, mint egy szédült turista, egyből lecsaptam az Operára, hátha lelkendeztek ők is néhány sort a Toscáról (májusban megint láttam ugyanis, és azóta álmaimban Sümegi Eszter vagyok) és akkor majd jól bekommantolok oda valami rajongósat.
Hát mondhatom jó nagyot koppantam, de így is eltelt vagy egykerek perc, mire felfogtam, hogy ez a másik Opera.

Hogy akkor az a redvás IT mit rövidít valójában, még mindig nem tudom, de az Informatikai Tudástár az új tippem.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az Opera az internet zenéje... :) Mármint a böngésző! Próbáld ki, nem véletlenül hívják Operának.

Mademoiselle írta...

Hát éppen ez az Karaj! Hiszen én ismerem az Opera böngészőt, használom is olykor, és ennek ellenére nem esett le az a bizonyos tantusz! :-)

Mademoiselle írta...

hátkaraj, tudod...
most nézem, hogy kikerültem az operablogra, mint "cikk"? nem elég hogy dinka vagyok, még hagyod is, hogy az egész opera-világ rajtam röhögjön? :-)

Egyáltalán hogy találtál rá a postra ilyen gyorsan? van valami internet-letapogató készüléked, ami bejelez ha valaki beírja a blogjába hogy opera?

Névtelen írta...

Jaaj, ez csodálatos! Mintha magamat hallanám. :D

Karbonade írta...

Mademoiselle, pontosan így van. Google Blog Search, valamint Miner.hu a neve a letapogatóknak.

Egyébként az IT az Információs Technológia, ami kb. annyit tesz, hogy ez alá informatikai szakblogok kerültek.

mimke írta...

Ezen oltári jót szórakoztam, bocsi:) Nekem könnyű, mert a bátyám, párocskám és egyéb rokonaim és üzletfeleim is informatikában utaznak;)