2008. augusztus 31., vasárnap

Programajánló

Ha szüleim nem mondják, soh'se tudom meg, hogy októberben Saumur Budapestre utazik, de most hogy már hetek óta megvették rá a jegyüket, az anyukám véletlenül elejtett egy megjegyzést, hogy majd a saumur-i lovasokkal küld nekem sütőtököt* (azt az édes hosszúkásat itt ugyanis nem lehet kapni). Szóval akkor most bejelentem, hogy ha tudtok mindenképp menjetek el Október 18.-án vagy 19.-én a HUNGEXPO G pavilonjában tartandó CADRE NOIR de Saumur nevű lovasgálára.
Gyönyörű lovak (ezek azok a bizonyosok, amikről az blog alcímében is írva vagyon), elengánsak, ügyesek, aranyosak!!! Én láttam hogy milyen istállókban élnek, a doki pedig járt a lókórházukban is egyszer, úgyhogy mindenkit biztosíthatok, hogy igazán kiváló körülmények között tartják őket. Van saját boxjuk... vagy milyük**, meg szabadidejük hobbira, és időben nyugdíjazva vannak, és csak olyan családoknak adják el, akik bizonyítani tudják, hogy nyugalmas, békés és szeretetteljes öregkorban lesz részük, és nem kell mondjuk szántaniuk...

További információ ITT, jegyvásárlás ITT, és mindenki figyelmét felhívnám a jegyvásárlós oldal alján a képgalériára, ahol a kastélyunkról is van egy kép (ez az a bizonyos, amiről a blogom alcímében is írva vagyon), mindössze öt percnyi sétára áll tőlünk, ha nagyon kihajolok az ablakon, és sréen kitekerem a nyakam, akkor még a lakásból is láthatom, de ilyet nem szoktam csinálni, mert kényelmetlen.


* Attól tartok tényleg megteszi...
** Jó, most még nem tudom, de a héten új fordításba kezdek, lovaglós gyerekregény, következésképp hamarosan úgyis el kell merülnöm a musztángtenyésztés terminusaiban, szóval idővel javítom ezt a box dolgot.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

istálló? a box nem az, amiből a versenyen indulnak?

Mademoiselle írta...

de az istállón belül is kis egylovas fülkékben állnak, szerintem azt nevezik boxnak. Lehet hogy a versenyes box is box.