2008. október 23., csütörtök

csak helyzetjelentek

Reggel leadtam a lovasregényt. Ma egész nap csak aludni, enni és olvasni fogok, holnaptól pedig jön a szőkekislányos-nyomozós könyv, és ha azt is leadtam, na akkor fogok csak igazán ünnepelni.


...tudja valaki, hogy a leadástól számítva hány napon belül múlik majd az a jelenség, hogy álmomban csak lovakkal és lófejű emberekkel találkozom?

...és azt tudja valaki, hogy miért lettek ilyen felkapottak a lovasregények hirtelen? Átnéztem a magyar gyerekkönyv-kínálatot, és látom egymást érik a lovas-sorozatok gyerekeknek. Aztán elmentem az egyik helyi könyvesboltba, és legnagyobb meglepetésemre itt is egy egész falat beborítanak a francia lovaskönyvek. Szerintem edzik a következő generációt, hogy minél előbb szokjanak le az autózásról, mert úgyse lesz mivel.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

sőt, nemcsak többen olvasnak lovakról manapság, de többen is lovagolnak! több barátom is az elmúlt egy évben kezdett lovagolni...

Mademoiselle írta...

hah... anyukám is ugyanezt mondta. Szóról szóra.
Lemaradtam az új divatról :-)

Szerintem ez jó. A lovak klasszak. Okosak, értelmesek, kedvesek és szépek, meg nagyon hasznosak is, muszáj velük törődni, fegyelmet tanítanak, alkalmazkodást, és rendszert a gyerekeknek. Ez a divat nagyon jó.

Névtelen írta...

Szerintem minden kislány imádja a lovakat...Kicsinek lén is imádtam, és jártam is lovagolni..Most is járnék, ha lenne időm :S