2008. október 29., szerda

röhögcséges...

Nem tudom, hogy fogok boldogulni a szőkekislányos-nyomozóssal. Annyira kell röhögnöm, nem látom a képernyőt, közben meg rettegek, hogy béna lesz, és lapos és nem jönnek majd át a poénok. Mostmár tudom mit neveznek munkahelyi stressznek. Szent Madzag, már csak három nap!


Most nézem, a Bookline-on három könyvemre is elő lehet jegyezkedni eccerre. Előjegyezkedtem.
És ha rajtam kívül még jár erre néminemű Montgomery-rajongó, csak szólok, hogy novemberben kiadják A Kék Kastélyt, és az Avonlea-i krónikákat. Szerénységem tiltja megnevezni, hogy kinek az ajánlására kerültek kiadásra, de aki elég rafinált, az kitalálhatja, hogy én voltam. Ezekre is elő lehet jegyezkedni. Tudtam, hogy amint megrendelem az Előszülinapi és Előkarácsonyi Novemberi Meglepi Könyvcsomagomat, azonnal beharangoznak egy rakás oltári klassz újdonságot. Ezért kellett bevezetnem a tényleges Decemberi Ünnepi Könyvcsomag mellé ezt is, meg az Utószülinapi és Utókarácsonyi Januári Meglepi Könyvcsomagot is. Nekem egyetlen hónapba zsúfolódott az összes ajándékozós ünnep, úgyhogy alaposan ki kell használnom (például mindent minimum triplán ünneplek, az egész hónap egy végeérhetetlen fieszta), mert utána egy évig semmi, sak sivár sivatag.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én is várnék egy listát.Ám.
Zs.

Mademoiselle írta...

Jó, akkor legyen a... nem is tudom... mondjuk A Kék Kastély vagy az Avonlea-i krónikák :-D

Névtelen írta...

egy darab montgomery rajongó jelen:) most rendeltem meg egyet a bookline-ról, a többi is meglesz biztosan.

cinnamon írta...

Uramisten, hihetetlen :-) még ebookként töltöttem le őket, és bár a Kék kastélyt csak nagyon elvetemült romantikusoknak ajánlom (szerintem korai zsenge lehet, kicsit Júlia-füzetes), az Avonlea-i krónikák nagy kedvenc :-) juj, nagyon hálás vagyok :-)

Mademoiselle írta...

Nem is tudtam, hogy ennyi Montgomery rajongó jár erre! :-)