2009. április 2., csütörtök

bookline...

Rendeltem, előre kifizettem bankkártyával. Stimmt.
Erre ilyen "megerősítő" levelet kapok:

Tisztelt X.Y.!
Rendelését munkatársaink összeállították, és ma este átadják a futárnak, aki hamarosan megkísérli kiszállítani azt.

M-e-g-k-í-s-é-r-l-i?! És ha nem sikerül, akkor az marad, hogy értékeljem az igyekezetet és az akarást, vagy mi? Hát ez most valahogy nem töltött el feltétlen bizalommal... Legalább úgy tehetnének, mintha a kísérletnél azért valamivel több esély is van rá, hogy megkapom az árut, amit már kifizettem, mert ez így első ránézésre olyan fifti-fifti.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy 98 %-os biztossággal sejtem,hogy ez most vicc, ugye? Ha esetleg rátrafáltam a 2-re, akkor kötelességemnek érzem, hogy halkan megjegyezzem, a "megkísérli"-vel csak azt jelzik, miszerint ők ugyan ki fognak menni, de attól még nem biztos, hogy Te is épp otthon/adott címen tartózkodsz, akkor jön a második kör. /üdv: kisokos/

Bíborka írta...

Mamzell, én úgy tudom (tapasztalatból), hogy felhívnak, mielőtt kiszállítják, és időpontot egyeztetnek veled, mielőtt kiviszik a könyveket. Üdv, Bíborka

suhodminyák írta...

Azt tudják, hogy Franciaországban laksz? ;-)

amilgade írta...

:-) Felhívnak mielőtt kiviszik. Engem úgy 10 perccel előtte szoktak! ;-)

Mademoiselle írta...

Dehogy vicc!

Novemberben rendeltem utoljára a Booklinetól - persze hogy tudják, hogy Franciaországban lakom :-) - és akkor még nem ez volt a válaszszöveg. Engem nem hívtak fel mielőtt kijöttek, csak csengettek és kész.

Azért fura ez, mert ezt általában úgy szokták írni, hogy majd megy a futár és kiszállítja, és ha nem találja önt a megadott címen, akkor egyeztet, és újra(!) megkísérli kiszállítani. Ha már eleve kísérletként kezdődik, az semmi jót sem jelent :-) Kíváncsi vagyok, mikorra ér ide.

Joeymano írta...

Héé, engem sosem hívtak fel előtte. Mit kell ahhoz tenni, h ezt megtegyék???:)

teodora írta...

odaért már? és mennyi a posta?

Mademoiselle írta...

Igen megjött, köbö a rendelés után egy héttel szállították ki, de engem sem hívtak fel előtte. Mondjuk az mindegy, itthon vagyok általában.

Azt kérdezed mennyi volt a postaköltség, Teo? kb. 7600Ft. értékben rendeltem könyveket, és 6374Ft. volt rá a kiszállítási díj. Szerintem gyalázatosan sok, nem is szoktam gyakran rendelni épp ezért, de néha muszáj, és a Bookline az egyetlen könyves webáruház, ahol lehet bankártyával fizetni a könyvekért, és küldenek külföldre is, úgyhogy olykor ráfanyalodom.

teodora írta...

a súly miatt sok.. a fo.hu is küld, nekem földi postán egy hét volt egy köny 2 ezerért, de 4 már 5-be van.