2009. május 16., szombat

valaki legyen má' olyan kedves...

...és magyarázza el nekem részletesen, hogy mi az a Twitter. De úgy, mintha egy újszülötthöz beszélnél, mert semmi korábbi információm sincs róla, még a jelszavamat is elfelejtettem (de már kiderítettem).

6 megjegyzés:

mimke írta...

twitter az jó, mert pusztába kiálthatod szavad, kérdésed, stb...Aztán vagy válaszolnak rá, vagy nem...Szerintem kezdj el követni pár embert és meglátod tetszik-e ;)

Mademoiselle írta...

Én egyelőre úgy látom, hogy egy sornyi valamit ír bele mindenki, aminek számomra nincs is értelme. Biztos egy megkezdett beszélgetés része vagy valami, de ilyesmit követni dögunalom.

mimke írta...

hát, elsősorban smsnyi szövegek írására van. Tehát mondjuk, ha bevered a lábujjad, akkor elkiabálhatod, hogy fáj..Nem hiszem, hogy mindenkinek való ez a fajta kommunikáció, főleg, hogy sokszor annyit sem mondanak, hogy jaj, te szegény...De ha kérdésed van, akkor egész hamar lesz válasz...

Szedlák Ádám írta...

Ha a magyar felhasználókat nézed, akkor olyan, mintha IRC lenne, csetszoba. Az emberek beszélgetnek, bedobnak egy-egy témát, és a végén valahogy - mint minden közösségi fókuszú dologból - lesz belőle sörözés.

Ha az angolszászokat, akkor kicsit blogosabb/médiásabb megközelítéssel dolgoznak, de nagyon hasonló.

Mademoiselle írta...

ááá, szóval az IRC meg csetszobaféle? Köszönöm ádám, egyszerre két kérdesemre is válaszoltál :-) Eddig mindig zavarbajöttem, ha megkérdezték, hogy IRCéztem-e.
Ez a sörözés dolog... hát én meg minden ilyenből jól kimaradok sajna :-(

tasiorsi írta...

Későn ugyan, de mégis:
Én addig nem értettem a twittert, amíg el nem kezdtem használni egy filmes portál buzdítására.
Na most én összeszedtem a számomra érdekes embereket, a híroldalakat, meg minden olyan témájú (többnyire filmes) dolgot, ami érdekel és azóta ez a leggyorsabb (mert a twitterfoxnak köszönhetően nem kell nézegetnem sem) hírforrásom. Mindent hamar megtudok, ha érdekel, ha nem. :D
Annak a pár fent kallódó ismerősömnek pedig néha mondok egy mondatot, de inkább csak belinkelek egy videót, hogy örüljünk neki együtt. :)
That's all. Elnézést. :)