2009. augusztus 2., vasárnap

hát ilyen se volt még...

Szép dolog a szomszédság meg minden, de jobb ha ma egyik sem kerül elém, mert lincshangulatban vagyok.
Mozgalmas éjszakánk volt, egyrészt a falszomszéd uraság is újrakezdte a palackfocit, de ha csak annyi lett volna, akkor a keblemre öleltem volna, sokkal rosszabb volt a fejünk fölött tomboló fékevesztett buli, huligánok gyülekezete, ami - legalábbis számunkra - hajnali fél ötkör érte el csúcspontját, amikor is az egyik állat kirókázott az ablakon, méghozzá olyan jól célozva, hogy az okádékának 90%-a a hálószobánk ablakpárkányán landolt.
Szó szerint lehánytak minket. A doki most vakarja le a büdöst, én a közelébe se bírok menni. Ocsmány idióta.

A srácok csak valamikor 5 körül csendesedtek el, és kábé egy órája tértek magukhoz, hogy újra kezdődhessen az éjszakai parádé... Mindjárt leszakad a plafon!

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy hajnali három magasságában még csak azt fontolgattam, hogy egy hétig a postaládájukba gyömöszölöm majd az összes reklámújságot, amit a környéken találok (ami azért külön vicces, mert a ládájukra hatalmas betűkkel kiírták, hogy nem kérnek reklámcuccokat - Pas de Pub SVP! - de azért csak pubkadjanak meg!), de a rókázós incidens nagyobb volumenü bosszút igényel, úgyhogy lehet hogy a lábtörlőjüket is begyömöszölöm a ládájukba, plusz az újságokat is, egészen addig, míg végre el nem költözünk! Az oposszum bosszú hosszú!

5 megjegyzés:

teodora írta...

szóbeli figyelmeztetés, rendőrség?
a hányást meg min. velük lekapartatni..

stippistop írta...

azért itt is utolér a díj, ezennel átnyújtom Neked! :o)
http://fulszoveg.freeblog.hu/archives/2009/08/02/Dij/

Mademoiselle írta...

Nem tudom mit használ ha egy rakás betépett kölyöknek azt mondjuk, hogy vegyenek már vissza pár decibelt. Amúgy szóltunk egyszer az éjjel, egy lány mondta is, ok, lecsendesíti a bandát, két óra múlva sikerült is neki. Vagy csak simán kiütötték magukat.

Mademoiselle írta...

Azt mondjuk nem tudom, miért kölykökként emlegetem őket, mindegyik idősebb lehet nálam, harmincasok mind.

Mademoiselle írta...

stippistop, köszi! :-DDD