2009. szeptember 19., szombat

piscine... III.

Az aquagym nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóóóóó!

Őrült kemény, ha a parton kellett volna végigcsinálnom azt az egy órát, akkor a mentők mostak volna föl a padlóról, de a vízben nem is érezni. Persze attól még használ, már most fájok, felháborodott izmaim szóba se állnak velem, a medencéből úgy kászálódtunk ki, mint a vert sereg, de akkor is eszméletlen jóóóóóóó! Mostantól örökkön örökké akvadzsimmelni fogok!

Utoljára a spinning váltotta ki belőlem ezt az edzés utáni felfokozott boldogságérzetet, pedig azután is alig bírtam hazavánszorogni (Magyarországon az utca másik oldalán volt a spinningterem ahová jártam [a doki mindig távcsővel kukkolt minket], normál tempóban egy darab percre ajtótól ajtóig, de miután levakartam magam a bicikliről, nekem legalább negyed óráig tartott a hazaút), de itt sajna nincs olyan, úgyhogy most repesek, hogy találtam egy még jobbat :-)

2 megjegyzés:

Lily írta...

Hmm ez jól hangzik. Kell hozzá úszástudás? Mondjuk nálunk az uszodában nincsen... Nekem a tánc okoz hasonló, eufórikus érzést. Kéne menni.

Mademoiselle írta...

Á, nem muszáj úszni tudni hozzá. Mi most ugyan a lubicmedencében tornáztunk, amiben 1,30-nál nem mélyebb a víz, de a nagymedencében, ahol kétméteres is megvan, ott meg egy olyan úszógumi félét kapunk, ami fenntart, és nem kell folyamatosan tempózni, simán lehet csinálni a gyakorlatokat.