2009. szeptember 22., kedd

Portré az új barátomról...

Nem tehetek róla, beleszerettem. Eszement édes kis jószág. Tüneményes kisgyík, a tekintetében meg van valami... je ne sais quoi'... de elvesztem benne. Mi legyen a neve?Kis bohóc... :-)

UPDATE 1: A doki szerint ez még teljesen bébi gyík. Meg akarta fogni szegényt és csak úgy kitenni a vadonba egyedül és árván, de én megmentettem az új barátomat. Most megpróbálok pókokat és muslicákat gyűjteni neki, nehogy legyengüljön az éhségtől.

UPDATE 2: Újjabb nehézséggel találtam magam szembe, mert rájöttem, hogy hiába keresek pókot neki, azt még kevésbé merem majd megfogni, úgyhogy úgy döntöttem hazaküldöm névnélküli barátomat, lehet hogy már kétségbeesve keresi őt a mamája. Kitettem a gyepre, a kis fickó meg pillanatok alatt elhúzta a csíkot. C'est fini...

Hiányzik...

12 megjegyzés:

Tara Nima írta...

legyen Jean-Pierre. elegáns, és csibészes.

Mademoiselle írta...

Á, minden második gyíkot Jean-Pierre-nek hívnak. Én Nehéz Fridolinra gondoltam. Házőrzőt nevelek majd belőle, mert a Dudor erre teljesen alkalmatlan.

Kriszta írta...

Legyen Fülöp! :)

Tara Nima írta...

de mamzell, ezt nem fogja tudni kiejteni. hogy fog így bemutatkozni?

Mademoiselle írta...

Hm.. igaz, igaz, tényleg nehéz kiejteni...

Névtelen írta...

Van az a jelenség, amikor a sanyargatott áldozatok beleszeretnek kínzóikba, khm.

Mademoiselle írta...

Hát már te is fiam, névtelen?! Húzz sorszámot, te vagy a harmadik...

Lily írta...

Így alakult hát a sorsotok... Thierry-nek nevezném én, de már találtál neki nevet a szívedben. Szerintem lisztkukaccal etethetted volna, de mégiscsak szabadnak született, az a legjobb hely neki! Kedves emlék, dédelgesd, dédelgessük... :)

Monika írta...

na,így lesz az ijesztgetőből háziállat?:)))))

Ize írta...

Pokfogashoz: http://bigyoshop.hu/?q=products/show/pokfogo1

Mademoiselle írta...

ááá, nagyon jó ez a pókfogó! :-D

Lily írta...

Ez szuper ha valóban nem sebzi meg. Csak az sántít, hogy Masemoiselle gyíkéteknek fogta volna őket... :) Jómagam a nyaralóban rendre kihordom a pókokat pohár-papír technikával a házból, ők pedig visszasorjáznak. Elvagyunk. :D