2009. december 27., vasárnap

Könyvmoly vagy vagy vadmeggymag vagy?

Elárulom Nem árulom el, hogy mindketten Moly-pólót viselünk. Nekem nagyon-nagyon tetszik, és gyönyörűen festek benne, és szerintem a doki is, őszerinte viszont ez annyira ciki, hogy még a szemetet is csak úgy hajlandó kivinni a folyosó végéig, ha előbb egy pulcsit húz magára. Mert ha mondjuk fekete alapon lenne, és kis kalózkoponyák meg lábszárcsontok futnának körbe rajta sorminta jelleggel, akkor még csak-csak, de ez, ahogy ilyen regényes hófehérkehófehéren és tündérszoknyakéken lebegi körül marcona férfitestét, hát ez így vérgáz. Megfenyegetett, hogy ha valakinek el merem árulni, hogy házon belül egy pirospöttyösruhás szőkefürtöcskés lánykagyrémes pólóban glasszál, akkor ő meg majd elárulja, hogy... de ezt meg én nem árulom el. Mindazonáltal igen kényelmesnek találja.

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Hát erről lemaradtam :(

pável írta...

én is a szájhagyományból meríthettem... mikor mondtam ilyet és kire? :)

Mademoiselle írta...

Tényleg azt akarod, hogy leírjam ide a leányzó nevét akire mondtad? :-) Nos, ööö... mindketten olvastuk az egyik könyvét, így már rémlik?

pável írta...

háááát.
frissítek, hiába.

Lily írta...

...szerintem ha szőrösmellkasos,kockahas pasis pólóban mászkálna otthon, na az lenne a gáz. Ez tuti jól áll neki! Kár, hogy nem árultad el.

Rebelle írta...

BUÉK!

R.

Rebelle írta...

A dokinak, és a flóráknak és faunáknak is!