2009. december 23., szerda

Van egy farmom, meg egy ranchem is...

Olyan jól belejöttem a kertészkedésbe, hogy mostmár virtuálban is nyomom a fészbúkon. Az új hobbim roppantul addiktív, amióta játszom például egy sort sem olvastam, de mondjuk enni se nagyon ettem, a karácsonyi készülődés meg teljesen háttérbe szorult (még jó hogy az idei Nagyságos Mamzi-imidzsemnek amúgy sem árt egy kis elegántos hanyagság), és a dokit se sokat láttam, bár ő is igen belemerült valamibe, úgyhogy talán nem is hiányzom neki (csak egy kicsit). Ő például még fürödni is elfelejtett két napig - én észre se vettem, de egyszercsak azzal pattant föl, hogy már nem bírja elviselni a hónaljának szagáját (apropos, vajon hol lehet a hón?), és bevonult a fürdőbe, én meg addig megetettem a teheneket.

Szóval ezt a játékot nem ajánlom házassági válságban gyötrődőknek, se kétségbeesett facéroknak, mert tuti csak ront az állapotokon, azonban hiszem, hogy a mi sziklaszilárd kapcsolatunk ezt a zökkenőt is át fogja vészelni, mert még marhára nem untam meg a vetést-aratást, meg hát ugye a doki is belemerült abba az izébe (valamit eszeveszetten programoz), így talán még van időm, mielőtt nyafogni kezd, hogy nincs tiszta gatyája...

Addig is kapálgatok, magot szórok, betakarítom a termést, gondozom az állatokat, pénzt keresek, befektetek, csinosítok... és elfelejtek válaszolni az összes levelekre.

Így nézett ki a farmom tegnap. Ma már teljesen másmilyen, mert huszonötezer petákért új parcellákat vásároltam.A ranchem meg ilyen nagyon szép, ez is klassz játék (CountryLife a neve), bizonyos szempontból még jobb is, mint a FarmVille, szebb a grafikája, és összefüggőbb is, viszont lassabban lehet vele haladni.

10 megjegyzés:

wildgica írta...

FarmVille-t tolom egy ideje én is, holnap érem el a 42. szintet. Jó játék, szeretem. Javaslom még a Country Story-t és az Island Paradise-t is neked. (Mondjuk azokat nem nyomom már, mert sok lenne.) iPhone-on is játszottam többféle farmos játékot, de azokat töröltem, mert az összes nagyon addiktív. :)

Monika írta...

kell neked egy igazi kert,ahol a dokival kapálgattok és veteményeztek.:))))
Nincsen erkélyed?Ott is lehet minikerted tavasszal.

Joeymano írta...

Ha ilyen jól haladsz, lehet h bérbe adom neked az enyémeimet. :D

Eni írta...

Ez most nem idevág, de hol a csudában találom a statgépet? :(

tasiorsi írta...

Nekem a FV grafikája jobban tetszik. Inkább az egyszerűbb, erőteljesebb színű dolgokat kedvelem. Meg a másik lassúsága túlságosan idegesít ahhoz, hogy annak is függője legyek. :D

stippistop írta...

óóó, magam is függő vagyok! :o)

stippistop írta...

ááá, most miattad rákaptam a country life-ra is, csak szomszédaim nincsenek persze. asszem, ezt át kellett volna gondolnom... :o)

Joeymano írta...

Stippi, leszünk comcédok? :D

stippistop írta...

joey, persze! :o) milyen néven talállak? :o) írj egy mailt a stippistop@freemail.hu-ra!

Unknown írta...

Ijnye. Tényleg seperc alatt függővé válik az ember.