2011. augusztus 5., péntek

arrul, hogy miként vette kezdetét a vég...

Az elébb megtaláltam ez első ősz hajszálamat.Photobucket

Ha ehhez hozzáveszem, hogy idén már betöltöm a harmincat is, akkor rögtön nekiállok elszontyolodni, úgyhogy általában nemigen gondolok rá. De mostan beütött a krach, már ősz hajszálam van, és én még nem is tomboltam ki magam! Sőt, egyáltalán nem is tomboltam!

Azt hiszem decemberig kénytelen leszek beiktatni néhány tombolást.Photobucket

Jut eszembe, hogy is kell tombolni?Photobucket

(agyő húszas évek, agyő, oda az ifjúság...)
__________
Mai különleges, szmilikkal illusztrált cikkünket olvashatták.
Ejnye ezeknek mozogni kéne, miért nem mozognak ezek, ejnye?
Már mozognak...

Nekem a hisztis tyúk-szmájli és a partiállat-szmájlicsoport tetszik a legjobban.

8 megjegyzés:

stippistop írta...

egy évvel és kétszáz ősz hajszállal járok előtted (genetika :oI ), ne is mondd! :hisztis tyúk-szmájli:
és persze lassan el kell kezdeni letagadni a koromat... így is riasztó, mikor megrökönyödve néznek rám az emberek: "hogymennyi??!!"

Kriszta írta...

Te kiscserkész vagy hozzám képest! Nekem 30 éves koromra egész tincseim voltak őszek! Ekkor kezdtem el festeni a hajam, már nem lehetett tovább halogatni :(
(Szerintem a bari a legjobb fej!)

sssajt írta...

bocs, de sose értettem. :D lehet, hogy azért, mert tomboltam? (mondjuk azért néha érzem úgy, hogy még én sem tomboltam ki magam. de ez meg direkt jó, a fene se akar még az öregek otthonára gyúrni. :P)
stippi, te meg örülj, ha megrökönyödnek! :D kb. annyi idős lehettem, mint te most, mikor betértem egy boltba, vásároltam egy üveg Sangriat anya névnapjára. és mint egy álomból ébredve riadtam a pénztáros kérdésére: "Elmúltál már 18?" no, mikor leesett, akkor harsány kacagásra fakadtam, ott, az üzlet kellős közepén. alig bírtam abbahagyni, potyogtak a könnyeim. (azért remélem a kis színezésért nem haragusztok. :P de tényleg nagyon nevettem, na.) alig bírtam kinyögni, hogy: "hát... ja, egy kicsi ideje már elmúltam 18."
és őszülök, de érdekes módon nem estem kétségbe. és festeni sem akarom. szerintem gyönyörű az ezüst haj. :-)
ja, és még annyi: akkor leszel öreg, amikor te öregnek érzed magad. ne törődjetek a számokkal! :-)))

Mama A, írta...

Ugye nem tépted ki? Tapasztalatból tudom, hogy ha kitépjük 8 jön eltemetni. :(

Mademoiselle írta...

Már hogyne téptem volna ki! tényleg 8 jön vissza? bár ne tettem volna...

kata blanka írta...

Semmit nem jelent, hány évesen jelenik meg az első, de ezt én sem tudtam, amikor huszonhat évesen megtaláltam, a mai napig emlékszem a pillanatra, a filmrendezők a fílingjét leginkább lassított felvétellel adnák vissza... :)
A fiamnak 14 éves korában találtam egyet, a kisebbik lányomnak 12, szerintem valamennyien rég hordjuk, mire fölfedezzük :)

szeee írta...

engem igazából megnyugtat, hogy nem csak én őszülök egy kicsit :P
légyszi, meséljétek el még jó sokan, hogy nektek is van ősz hajatok 30 felett, 40 alatt :P

Véda-hangulatok(k) írta...

Beállok a sorba:) 2 napja léptem túl a 30-at két évvel...Ősz hajszálaim száma ismeretlen, nem számottevő, de itt-ott látható. Pontos adat azért sincs, mert nekem azt mondták számolni sem szabad, nemcsak tépkedni:) NO meg azért is, mert számolásig nem sikerült eljutnom, hiszen tépkedem.:) Szemöldökcsipesszel :) Annyi még nincs, hogy lázas hajfestésbe kezdenék, meg valahogy távol is áll tőlem..(Mondom még most)Kereken 30 voltam, mikor feldeztem az elsőt, valóban igen emlékezetes pillanat :((