Mára már az egyoldalú táplálkozás félreérthetetlen jelei mutatkoznak mindkettőnkön, de hát nincs mit tenni, ha spárga és eper szezon van akkor spárgát és epret kell enni, frissen a piacról.
A spárgát provance-i módra megpárolva, olvasztott vajjal, fokhagymás ropogós baguettel vagy pain de campagne-al esszük könnyű vörösborral reggel-délben-este, desszertnek pedig vérpiros és mézédes epret tejszínhabbal.
Tudom, hogy ez nem mehet már így sokáig, és el is döntöttem, hogy holnaptól ráállunk a gombára és egyéb zöldségekre, és gyömbérteában áztatjuk elgyötört bensőnket, de ma találtam egy ígéretes receptet a Macikonyhán, amit nyomban ki is próbálok, újjabb fricskát adva a kalóriáknak.
3 megjegyzés:
Apropó gomba és egyéb zöldségek (meg persze spárga): Szerintem te az én gondolataimat olvastad ma, én pedig a tieidet...
Ez egy fenomén,így ismeretlenül!:0)
:-) Miután postoltam továbbolvastam nálad, és láttam, hogy felétek is ilyenor spárgadömping megy és a gyerekek nem szeretik. Ez érdekes, gyerekkoromban én sem szerettem a spárgát, pedig mindig azt kellett enni ha szezon volt, az anyu meg majd' megveszett érte, most meg nem is bírnék ki egy szezont spárga nélkül.
Írtó finom volt a gnocchi :-)
Örülök, hogy ízlett!:o)
Megjegyzés küldése