2007. május 24., csütörtök

Top keresőszó per 2007


Thermovenabulum ferriorganovorum gen. nov.
Oké, ha ezzel azt akarja a tudomásomra hozni az Univerzum és a Google, hogy nagy általánosságban véve értelmetlen hablatyolással van tele a blogom, és az olvasóim csak hablaty kifejezésekkel találhatnak rám, akkor... ööö... elfogadom.
Ha tudja valaki hogy ez mit jelent, és hol írtam arról, hogy Thermovenabulum ferriorganovorum gen. nov., akkor legyen szíves tájékoztatni a kommantokban. Netán valami baci?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez egy kifejezetten magas hőmérsékletet (50-60 C) kedvelő anaerob baci, amit Kamcsatka hőforrásaiban találtak unatkozó orosz tudósok.
De lehet, h. még jó lesz vmire!
Az ilyenekről szokott kiderülni, h. gyógyítja az AIDS-t v. a rákot.
Aztán a végén még büszke lehetsz, h. ha csak a mai bejegyzésben is, de te írtál róla a blogodban!

R.

Mademoiselle írta...

Azta! Még a végén asziszik az idetévedő külföldiek, hogy valami értekezést írtam témában és esetleg felkérnek vendégelőadónak!
Na jó, kicsit elszaladt a fantáziám!

Nem semmi vagy Rebelle, mindenre tudod a választ :-) Én is utánanéztem a gugliban, de abból a sok írásból csak a baktérium szót meg az anaerob-ot értettem, a többi tisztára kínai volt.

Ma délután bevallottam a fogfájást, és kiderült, hogy mégis olvassa a blogomat, mert tudta, és kíváncsi volt, hogy a bejegyzéstől számítva mikor szánom rá magam, hogy elmondjam, viszont még aznap kért is nekem egy időpontot. Hát most mondd meg, milyen uram van!
(Szerencsére csak két hét múlvára kapott, úgyhogy van még egy kis időm megemészteni a gondolatot.)

Névtelen írta...

Tudod úgy kell beállítani a guglit, h. csak az angolnyelvű találatokat jelenítse meg, a kínaiakat ne! :)))


Hát lehet, h. van előnye a blogírásnak! :)
Lehet, h. nekem is kellene?
Pl:
Mai bejegyzés:
"Láttam egy csinos fülbevalót, DE JÓ LENNE, HA NEKEM IS LENNE ILYENEM, DRÁGÁM!" :) :) :)

R.

Mademoiselle írta...

ááá, sajnos nem mindig jön be, például amikor a "Drága" télapótól kértem itt egy cédét decemberben, valahogy nem vette a lapot. Bezzeg a fogorvost azt rögtön intézi. :-)

Egyébként ha valakinek kéne blogot írni, az pont te vagy! Tuti, hogy szanaszét röhögném magam rajta folyton! Írj blogot légyszi!

Névtelen írta...

Írnék én, csak félek meghaladja a képességeimet az oda vezető út (mindenféle HTML, meg egyéb számomra ismeretlen informatikai dolog).
Egyenlőre csak a saját gépemen írok a gyereknek magáról, h. ha majd nagy lesz, tudja, h. mi minden történt az elején!
Remélem tetszeni fog neki!

R.