2007. december 31., hétfő

Újévi project

Szilárdan elhatároztam, hogy 2008-ban mostmár egyszer igazán összeírom a könyvlistát. Már tudniillik az olvasott könyveim listáját. Minden évben elkezdem, aztán nagyjából március magasságában elveszítem a listát, vagy elfelejtem rávezetni a felét, és máris kútbaesett a statisztika. Pont úgy, mint valami újévi fogadalom. Pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy számszerűleg hány darab könyvet olvasok el egy év alatt, januártól kezdve, decemberig bezárólag.
De most szigorú leszek, és ide a blogba írom majd a listát, úgyhogy ezúttal nem fog sikerülni elveszíteni a papírlapot. Ami megvan a MEK-en, azt az oldalsó "Mekegő" címszó alá linkelem majd, a papírkönyveket meg csak listázom.

Nem mentek át egyetlen féligkész könyvet sem az újévre, úgyhogy ma nem csinálok semmit, inkább befejezem a Te, Berkenye!-ét Gárdonyitól, a Szürke Glóriát Kosztolányitól, és Móricz válogatott elbeszéléseit, mert mindegyikből már csak egy kicsike van vissza, és aztán még kiolvasom a maradék Jane Fairfaxet, hogy az legyen 2007 utolsó kötete, és holnaptól tiszta lappal indulok. Úgyizgulok :-)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igazán szép újévi elhatározás ez. :) BÚÉK! :)

Mademoiselle írta...

szépnek nem modnanám, inkább praktikus :-) Életjobbító funkciója nincs :-)
Neked is BÚÉK! :-)