2008. július 9., szerda

piacoló...

Márpedig ha évforduló, akkor ugye ajándék is dukál. Azt nem mondom meg, hogy én mit adtam, de amit kaptam az minden egyebet felülmúl, ugyanis végre hozzájutottam egy eredeti Vadjutkához az Etsyről.
Kikódoljam?
Nos, a Vadjutka szerintem a legtehetségesebb gyöngyöslány ever, már régóta meg vagyok habarodva a munkáiért: izgalmasak, fantáziadúsak, tarkabarkák (pont mint én), de hát beszéljenek ők magukért:

(no kattinccsál csak az ábrára...)

Onlájn megvásárolhatóak az Etsyn (hetente négy újabb termékkel bővül a választék), vagy offlájn a WAMP-on, feliratkozhatol a hírlevélre is, sőt a vadjutka.blogspot.com-on is kedvedre gyönyörködhetöl az ékszereiben, csak tessék! csak tessék!

Ja, és itt az enyémkém! Már csak egy hozzávaló ruhát és topánt kell szereznem, és máris mehetek glasszálni benne a bícsre... ez az új nyári terepszín:



Az Etsy pedig egy olyan pénznyelő-portál ahol mindenféle kézzel készített használati/élvezeti czikket vásárolhatunk onlájn. Én például tegnap egész este azon tipródtam, hogy melyikre van leginkább szükségem a könyvjelző, az iPod-tok és az olvasónapló közül, de most hogy aludtam rá egyet, és elővettem a józanabbik eszemet is, úgy érzem, hogy mindegyik abszolút nélkülözhetetlen a háztartásomban, de tényleg(!), úgyhogy azt hiszem kénytelen leszek spendírozni pár dolcsit a lelkem gyönyörűségére.

10 megjegyzés:

mimke írta...

Bűnbe viszel! Hajaj:(

Mademoiselle írta...

saját magamat is mimke, saját magamat is... :-)

Fűszeres Eszter írta...

Igen, Vadjutka nagyon tehetséges ebben. Is. :-)
Szia Kisasszony!

Mademoiselle írta...

Szia Fűszeres Eszter :-)

vadjutka írta...

köszönöm! :-)

Névtelen írta...

"Ha kipihent vagyok, és jól érzem magam, nem bírom megállni, hogy ne legyek könnyelmű." M.Twain
:D

Mademoiselle írta...

cippo :-D
dettó!

Névtelen írta...

juj az a könyvjelző... :) rémes, hogy az ember lányának mennyi mindenre van szüksége... :)
vadjutka: respect, itt is

Fűszeres Eszter írta...

Halihó! Azt tudtátok a Jutkáról, hogy jól is fotózik?

Mademoiselle írta...

aham... :-)