2009. augusztus 27., csütörtök

...

Most ők a kedvenc blogom:
Életünk napjai Budapesttől Új-Zélandig - fantasztikus hely az az Új-Zéland, és remek a rögbicsapatuk is (már egyszer írtam róluk...)

Megnéztem a Miért éppen Alaszka? mind hat évadát, teljesen más a vége, mint amire ép ésszel számítani lehetne, most a Csengetett Mylord? második évadát nézem, és közben töltö... ööö ... szerzem meg az Ausztrál expressz mindhárom évadát. Régen a Disney-nek volt egy másik sorozata is, ami valami McKenna nevű családról szólt, de az is lehet, hogy nem Disney-sorozat volt, nem vagyok benne biztos. Nem emlékszik valaki, hogy mi volt az? Aztán még egy időben a Duna-TV is leadott egy sorozatot, kosztümös volt, talán összesen három részt láttam belőle, és azt hiszem, hogy Örökség volt a címe, de semmi infót nem találtam róla. Valaki? Valaki?

9 megjegyzés:

tasiorsi írta...

Ezer millió éve keresem a Csengetett Mylord?-ot, de nem találom. :( Elkeseredettségemben visszatértem a Váratlan utazáshoz, de attól a másik hiánya még fáj.

Mademoiselle írta...

akarod megszerezni, ahogy én? ;-) Mert van megszerzőlinkem hozzá, ha gondolod...

cinnamon írta...

Legacy címmel keress rá az imdb-n... ír bevándorló családról szólt Kentuckyban, igaz? (Így találkoztam először Loreena McKennit zenéjével, szép emlékek)

cinnamon írta...

A másik pedig ugyancsak imdb-n egyszerűen McKenna, 1994-ből...

Mademoiselle írta...

Ááá köszi Cinnamon!! Legacy, persze! Én valamiért folyton heritage-ként kerestem :-) A McKennára csak így rákeresni meg eszembe se jutott :-D

Na mostmár csak letöltőlinket kell levadásznom, és újra megnézhetem őket :-)

cinnamon írta...

Már a North&South-ról és Richard Armitage-ról szóló soraid olvastán tudtam, hogy hasonló filmeket szeretünk, és nem is csalódtam :-) szívesen!

tasiorsi írta...

Nos, ha általam értett nyelven van (vagyis nincs neki francia or egyéb szinkronja :D), akkor nagyon szívesen fogadom a megszerzés útvonalát... :)

Mademoiselle írta...

teljesen magyarul van Orsi :-) Küldöm a molyon.

Cinnamon, én is sejtettem valami hasonlót :-)

Zsófi írta...

Csengetett, Mylord? nálunk visszatérő vendég, az Ausztrál Expresszt születésnapi ajándékként kaptam meg tavaly, fantasztikus élmény volt újra megnézni. :) A többit nem ismerem.

És, hajrá All Blacks! Szeptember 19-én mennek Ausztrália ellen. ;)