2010. május 18., kedd

hajnali hét óra van...

...én meg halálosan fáradt.
Kész a festés végre, úgyhogy ma fogunk véglegesen átköltözni a szamárfészekbe (már t.i. ottalunni), mert ma kerül át a Gizi, én pedig ott vagyok otthon, ahol a mosógépem (ő a Gizi) áll, és kész.

u.i.: A teknősök is költöznek, valóságos palotát kaptak: emeletes, és van benne ebédlő, meg hálószoba és szalon, meg hangulatvilágítás. Őket is ma pakolom majd át összes termeikbe.

u.u.i.: A virágaim eszeveszetten nőnek.

u.u.u.i.: A legdurvább pedig az, hogy a válófélben lévő házaspárból - akiktől vettük a házat - az asszony pár nappal azután, hogy megkapták a vételárról szóló csekket, nyomtalanul eltűnt, se pénzt, se hitelkártyát, se iratokat, se ruhát, se semmit nem vitt magával. Eltűnt, lehozták az újságok is. A kórházban dolgozott, ott ahol a dokikám, és a nővérek pletykálták, hogy elég depressziós volt (nem is látszott rajta), már egy éve különéltek, mert elhagyta a férje egy másik nőért. Állítólag csak annyit hagyott hátra, hogy gondoskodjanak a kutyájáról, és azóta senki sem látta, senki sem hallott róla. Ez azért egy kicsit fejbekólintott...

6 megjegyzés:

Lily írta...

Jó reggelt neked! Mi is festettünk, tudom milyen nagy dolog ez. De olyan jó utána legeltetni rajta a szemet, amit mi csináltunk. Mégha kicsit foltos is vagy egyedi itt-ott. :) Jó a mosógép neve - most realizáltam, hogy az enyémnek nincs. De szerintem ő fiú, pedig a fiúk nem mosnak általában. Név nélkül gond van egy mosógéppel?

Cippo írta...

Uh, ez a vége mennyire hitchcock-i.

Névtelen írta...

Én azért megnézném, h. van-e friss ásás vagy betonozás a ház körül....sohase lehessen tudni.....

R.

Mademoiselle írta...

R, ez nagyon morbid! :-D
(de bevallom már nekem is eszembe jutott, és körbeszaglásztam. Semmit nem bolygattak meg...)

Névtelen írta...

Hűtőláda a pincében lelakatolva?
R.

Névtelen írta...

Nem tudom, ha én lennék egy válófélben lévő feleség, akit egy másik nőért hagynak el éppen, akkor lehet, hogy én is eltűnnék a vételár átvétele után, de csak is kizárólagosan a pénzzel együtt. ;)
R.