2009. január 8., csütörtök

RIP... második felvonás...

Egy órával ezelőtt a Doki megoperálta a laptopomat. Elvesztettük.
"Itt ez a bigyusz, berakom a gépedbe, és kétszer olyan gyors lesz"
Azóta semmire sem reagál. Hiztizhetnék, de nem fogok (mamzelle szája most kicsit sirásra görbül, de hősiesen nyeli a könnyeit). Igen, mindent elvesztettem ami az e: meghajtón volt, sok gigányi mindenfélét. A Doki jobban összeomlott mint én, ilyen még sohase történt vele: képes a semmiből összerakni egy gépet, linuxguru, és bármikor megoperál egy szürkehályogot, de ezt most elszúrta. Most boncolja a tetemet, hogy legalább a merevlemezről visszaszerezze mindenemet (mamzelle szeme most drukkokért könyörög).
Én bevetettem magam a hálóba az ő gépével, de ezen minden billentyű máshol van, nincsenek velem a kedvenceim, és sehova sem tudok belépni, mert csak a blogom jelszavát tudom fejből.
Viszont a hétvégén kapok egy új gépet. A munkámhoz elengedhetetlen, és amúgy is már haldoklott szegénykém egy ideje, csak... tudod, hogy van... azt hittem leglább lesz időm elbúcsúzni tőle... (mamzelle mostmár leplezetlenül zokog)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

El is hiszem, hogy leplezetlenül zokog, mert átérzem nagyon! Úgy látszik ez a gépeknél valami 2009-es elmúlás akarámi, mert több helyen olvastam és sajnos én is ezzel kezdtem az évet :(
Szép napokat!

Névtelen írta...

Őszinte részvétem a notebook elvesztése okozta fájdalomban. Átéltem már ilyet (kétszer), tudom, mennyire fáj. A jelszavak elvesztése nehéz lesz, de biztos megoldódik. A kedvenceket viszont mindig magaddal tudhatod, ha regisztrálsz a del.ico.us-ra vagy a ma.gnolia-ra.

Mademoiselle írta...

Sikerült kiszedni belőle a merevlemezt, és rendeltünk hozzá usb-s tokot a netről, amit úgy fogok tudni csatlakoztatni az új géphez, mint egy külső háttértárat, úgyhogy lehet hogy visszakaphatom mindenemet. Hatezer szerencse.

Névtelen írta...

mi volt az, ram? rendszeresen kell backupolni!
vegyél macet :)

Mademoiselle írta...

aham, a RAM...
szivesen vennék macet, de sajnos momentán nincs rá kétmilliós keretem (mamzelle sajnálkozva huzigálja a szája szélét, mert nagyon szeretne macet)

Névtelen írta...

hallottam, hogy gyengül a forint, de ennyire? :)
949,00 €

Mademoiselle írta...

Az csak a régi MacBook.
Jó, túloztam, tudom én, de amit én választanék ha lehetne, az 1500€ és abból már be tudom bútorozni az új konyhámat vagy a Pro árából még az egész nappalit is. Jó lesz nekem most egy olcsóbb asztali gép is, csak legyenmá' (már csak 13 nap...)