2009. június 10., szerda

dugasz...

Most azt játszom, hogy minden rosszban van valami jó is, és annak is kell lennie valami előnyének, hogy már két napja be van dugulva a bal fülem. Az egyik ilyen előnyt abban látom, hogy végre példátlan alkalmam nyílik elmerülni belső világomban, és jobban megismerni önmagam, és mostmár tévedhetetlenül felismerem a saját csámcsogásom hangjait, amellett az sem egy elhanyagolható ténykörülmény, hogy ilyen ritka kipihenten ébredek reggel, hisz ha az egyik fülem ugye be van dugulva, a másikon meg fekszem, akkor gyakorlatilag egyetlen kósza hangfoszlány sem zavarja éjszakai nyugalmamat, pedig a doki horkolása éppen nem az, amit "halk zümmögés"-ként definiálhatnók.

11 megjegyzés:

Lily írta...

Hmm, azért jó lenne ha mégis kidugulna nem? Furi, mitől dugulhat be ilyen tartósan?

csipkelelkű írta...

Tiszta Pollyanna ;)
Mondjuk én hisztériás rohamot tudok kapni, ha be van dugulva, szóval régebben rögtön rohantam orvoshoz, hogy mossa ki, de azonnal. Újabban megoldom házilag. A paraffinolajat próbáltad? Állítólag jó, bár nekem nem jött be. Vagy bármilyen más olaj, nyilván a gépolaj kivételével.

Mademoiselle írta...

Kidugult, és pont a paraffinolaj segített. A doki egyébként azt találta ki, hogy a porszívó csövére húzzunk rá egy uzsonnászacskót, szúrjunk át rajta egy szívószálat imígyen képezve vákumot, és szívjuk ki a dugaszt. Én meg inkább úgy gondoltam, hogy maradjunk a paraffinolajnál... :-D

csipkelelkű írta...

:)
Ez jó. Nekem meg utólag jutott eszembe, hogy én itt okoskodom, mikor neked van igazi, saját házidokid... Mondd, hogy az én tanácsomra próbáltad ki a paraffint, naaaaa, léciléciléci! :)

Mademoiselle írta...

Drága Csipkelelkű, biztosíthatlak, hogy IGEN, kizárólag a te javaslatodra próbáltam ki a paraffint, méghozzá az első kommented és az én választom között eltelt 20 egész percben, elrohantam a boltba, kidugítottam a fülem, és rögötn informáltam is az eredményről a nagyérdeműt ;-)
Hálásan köszönöm a tippet :-)))

(Semmi köze a témához az itt következő információnak, épp csak kitört rajtam a közlésvágy, de mindenki tudja rólam, hogy ha azzal boldoggá tehetem a kedves olvasóimat, akkor a csillagos eget is lehazudom az égről. De ennek tényleg semmim köze a parrafinolajhoz, nekem elhiheted ;-)

csipkelelkű írta...

Ez nem volt szép. Egy pillanatig szép rózsaszín felhőkön üldögéltem, lélekben már fogalmaztam a Házi gyógyító praktikák c. művem előszavát (és köszönöm Anyukámnak, stb, stb, továbbá Mademoiselle-nek, akinek a biztatása nélkül...), és aztán... Ahh...
Ok, ezután megnézem megjegyzések időpontját :)

Lily írta...

És az ok, a miért történhet ilyen, kiderült már? vagy nem érdekel mást lényeg hogy vége, fedje homály...

Mademoiselle írta...

Nem tudom mitől dugul be az egyik fül, a másik meg nem, de picit fájt is, úgy mint amikor megvan fázva, lehet hogy egy kicsit be volt gyulladva, és olyankor több... ööö kenőcsöt termel.

(Egy úrinő soha nem mond ki olyan szavakat, mint kandúr, izzadt vagy fülzsír)

Lily írta...

ÓÓÓ, sohadesoha? Akkor én határozottan nem vagyok úrinő. :) Ezt meghagyom neked. :D
Örülök ha már jobban vagy!

Mademoiselle írta...

De, néha ki szabad mondani. Például olyankor is, amikor az egyik úrinő arról beszél a másik úrinővel, hogy milyen szavakat nem ejthet ki a száján egy úrinő :-)

Eni írta...

A kandúrt miért nem mondhatják ki az úrinők? Hogyan hívják akkor a fiú macskákat? Nemértem nemértem